www.ofertapune.net Mirëmbajtës/e | PunaIme

Mirëmbajtës/e

Kompania

Artmotion

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

09-07-2024

Data e perfundimit

20-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

“ARTMOTION” Sh.p.k. me seli në Prishtinë, Zona Industriale, Rr. “Lidhja e Pejës”, shpallë:

K O N K U R S

Për plotësimin e vendeve të lira të punës:

Pozita:         (1) Mirëmbajtës/e

Vendi i punës:  Prishtinë

Detyrat dhe përgjegjësitë për pozitën e shpallur si Mirëmbajtës/e janë:

  • Mirëmbajtja e objektit.
  • Mirëmbajtja dhe organizimi i hapësirave të punës.
  • Kontrollimi i gjendjes së inventarit dhe nevojat për furnizime.
  • Përgjegjësi mbi ruajtjen e dokumentacionit në zyret që i mirëmbanë.
  • Rregullimi i sallave të takimeve dhe mirëmbajtja e tyre pas çdo takimi.
  • Ruajta sekretet afariste e Kompanisë.
  • Kryerja dhe dokumentimi i aktiviteteve rutinore të mirëmbajtjes.
  • Raportimi për defekte ose nevoja për riparime.

Kushtet dhe kualifikimet e kërkuara:

  • Përvoja e punës si mirëmbajtës/e në një kompani të ngjashme.
  • Të ketë aftësi për bashkëpunim.

Aplikimi bëhet përmes butonit “Apliko Këtu” ose email-it (postës elektronike), në: [email protected] Kandidatët të cilët aplikojnë në formë elektronike (e-mail), në subjekt duhet të specifikojnë Pozitën.

Aplikimet e pa kompletuara nuk do të merren parasysh.

Konkursi mbetet i hapur deri më datën 16.07.2024, Ora 16:00h.

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?