www.ofertapune.net Mirëmbajtës/e | PunaIme

Mirëmbajtës/e

Kompania

JYSK

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

19-06-2024

Data e perfundimit

23-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

Pozita: “Mirëmbajtës/e” JYSK Prishtinë dhe JYSK Prishtinë (Arbëri).
Afati për aplikim: 19.06 – 03.07.2024

Aplikoni si Mirëmbajtës/e në JYSK Prishtinë dhe JYSK Prishtinë (Arbëri) dhe përfito nga benefitet që JYSK ofron:

  • Kontratë nga dita e parë
  • Sigurim shëndetësor
  • Pagë konkurruese
  • Pagë të 13-të
  • 5 ditë pune dhe 2 ditë pushim
  • Orari: 10:00-14:00 dhe 08:00-16:00

Dërgoni CV-në tuaj përmes butonit “Apliko Këtu” ose në ????????@????????????????-????????.???????????? apo na kontaktoni në 049 285 929.
Afati për aplikim: 19.06-03.07.2024

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?