www.ofertapune.net Mikëpritës / Doorman | PunaIme

Mikëpritës / Doorman

Kompania

Hotel Garden

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

02-05-2024

Data e perfundimit

24-05-2024

Lloji i orarit

Full Time

Pozicioni: Mikëpritës / Doorman

Përgjegjësia

Mikpritës-Mirёpret mysafirёt e hotelit, ndihmon mysafirёt pёr valixhet dhe kujdeset pёr akomodimin e tyre ne dhomё.

Detyrat

 • Ofrimi i shërbimeve cilësore për mysafirët e hotelit.
 • Kontaktimi me mirësjellje të mysafirëve potencial të cilët interesohen për shërbime të hotelit
 • Pritja me mirësjellje të mysafirëve të cilët kanë arritë në hotel
 • Dhënja e informacioneve të nevojshme për mysafirët
 • Përcjellja e mysafirëve dhe ndihma me bagazhe deri në dhomë
 • Detyra tjera sipas nevojes

Aftesite

 • Njohja e gjuhës angleze
 • Të jetë komunikativ
 • I motivuar për punë
 • Aftësi për punë nën presionin e kohës
 • Gatishmëri për punë jashtë orarit

Mënyra e Aplikimit:

Te gjithe te interesuarit mund te aplikojnë përmes butonit ‘Apliko Këtu’ ose në email adresen: [email protected] me Subject: Emertimi i vendit te punes:

Shembull

Subject Mikëpritës / Doorman

Aplikuesja dhet te jete: Mashkull

Dokumentet e nevojshme per aplikim:

Cv- së duhet ti bashkangjitet nje foto e formatit te vogel, te gjitha eksperiencat e meparshme si dhe rekomandimet per ato qe i posedojne.

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?