www.ofertapune.net Mësuese | PunaIme

Mësuese

Kompania

Kopshti i Fëmijëve AGU 2

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

04-07-2024

Data e perfundimit

02-08-2024

Lloji i orarit

Full Time

IEAPP-AGU2 ne Prishtine Rr Muharrem Fejza (te Superviva 24h) shpall konkurs per Mesuese te mesimit klasor kl.I-V.

Kushtet dhe kriteret per keto pozita pune:

  • Te kete te perfunduar Fakultetin e Edukimit, shkencat sociale perkujdesje dhe mireqenie per femijeve ose Pedagogji.
  • Te kete aftesi te mira komunikuese me femijet
  • Te jete e pergjegjshme, kreative dhe fleksibile

Preferohet:

  • Te kete se paku nje vit pervoje pune ne edukimin e femijeve

Cka ofrojme ne per koleget tane:

  • Kontratë të punes sipas ligjeve ne fuqi
  • 5 dite pune dhe 2 dite pushim per te gjithe punetoret.
  • Pages e kontributeve pensionale dhe tjera sipas ligjeve ne fuqi
  • Kushte cilesore te punes
  • Mjedis miqesore dhe gjithperfshires.
  • Page konkuruese

Te interesuarat mund te dergojne CV ne email: [email protected], apo te telefonojne ne numrin 045616410.