www.ofertapune.net Edukatore për Qëndrim Ditor | PunaIme

Edukatore për Qëndrim Ditor

Kompania

MindBulb Education

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

04-01-2024

Data e perfundimit

27-02-2024

Lloji i orarit

Full Time

Titulli: Edukatore për Qëndrim Ditor

Përshkrimi:

Mindbulb Education është në kërkim të kandidatëve për pozitën e mëposhtme:

 • Mësuese për qëndrim ditor për nxënësit e klasave 1-5 dhe 6-9 (1 vende pune).

Përgjegjësitë kryesore:

 • Përkujdesje për nxënësit e klasave 1-5 dhe 6-9.
 • Asistimi i nxënësve me detyrat e shtëpisë dhe përgaditja e planeve dhe materialeve mësimore.
 • Planifikimi dhe zhvillimi i aktiviteteve argëtuese dhe edukative.
 • Udhëzimi dhe monitorimi i nxënësve në përdorimin e materialeve dhe pajisjeve mësimore ndër të tjera.
 • Ruajtja e disiplinës në përputhje me rregullat dhe sistemet disiplinore të shkollës.
 • Menaxhimi i sigurisë shëndetsore të nxënësve.
 • Mbajtja dhe përditësimi i shënimeve të sakta dhe të rregullta.
 • Vëzhgimi dhe vlerësimi i performancës dhe zhvillimit të nxënësit.
 • Bashkëpunimi me mësimdhënës të tjerë, prindër dhe palë të interesuara si dhe marrja pjesë në takime të rregullta.

Kërkesat e profilit:

 • Diplomë universitare në fushë relevante me pozitën në fjalë.
 • Përvoj pune në edukim për së paku dy (2) vite.
 • Njohuri të shkëlqyera në lëndën e gjuhës shqipe dhe matematikës për ciklin 1-9.
 • Aftësi të shkëlqyera menaxhuese.
 • Energji pozitive, ambicie dhe pasion për punën
 • Kreativ/e
 • Aftësi shumë të mira komunikimi dhe ndërveprimi.
 • Njohuritë në gjuhën angleze janë bonus.

Për aplikime:

Dërgoni CV-n dhe letrën motivuese përmes butonit “Apliko Këtu” ose  në [email protected]

Data e fundit për aplikim është 31/01/2024.

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?