www.ofertapune.net Mësimdhënëse e Matematikës | PunaIme

Mësimdhënëse e Matematikës

Kompania

MindBulb Education

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

02-02-2024

Data e perfundimit

29-02-2024

Lloji i orarit

Full Time

Titulli: Mësimdhënëse e Matematikës

Përshkrimi:
Mindbulb Education është në kërkim të kandidatëve për pozitën e mëposhtme:

 • Mësimdhënëse e matematikës për nxënës të klasave nga 1 deri në 12.

Përgjegjësitë kryesore:

 • Zhvillimi i orës mësimore sipas standardeve të MindBulb Education.
 • Planifikimi dhe përgaditja e materialeve mësimore të cilat mundësojnë mësimin aktiv.
 • Ruajtja e disiplinës në përputhje me rregullat dhe sistemet disiplinore të shkollës.
 • Shënimi i raporteve mujore mbi progresin e nxënësve.
 • Caktimi dhe vlerësimi i punës në klasë, detyrave dhe testeve.
 • Bashkëpunimi me mësimdhënës të tjerë, prindër dhe palë të interesuara si dhe marrja pjesë në takime të rregullta.
 • Pjesëmarrja aktive në takime të stafit që kanë për qëllim përmirësimin e suksesit të nxënësve/studentëve, përmirësimin e kualitetit të shërbimeve të MindBulb Education dhe ngjashëm.
 • Pjesëmarrja aktive në observime kolegiale dhe trajnime të organizuara nga MindBulb Education.

Kërkesat e profilit:

 • Diplomë universitare në fushë relevante me pozitën në fjalë.
 • Përvoj pune në edukim për së paku dy (2) vite.
 • Njohuri të shkëlqyera në lëndën e matematikës.
 • Aftësi të shkëlqyera menaxhuese.
 • Energji pozitive, ambicie dhe pasion për punën.
 • Kreativ/e
 • Aftësi shumë të mira komunikimi dhe ndërveprimi.

Për aplikime:
Dërgoni CV-n tuaj përmes butonit ‘Apliko Këtu’ ose në [email protected]
Data e fundit për aplikim është 29/02/2024

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?