www.ofertapune.net Mësimdhënëse e Gjuhës Angleze (4) | PunaIme

Mësimdhënëse e Gjuhës Angleze (4)

Kompania

English Language School

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

04-03-2024

Data e perfundimit

22-05-2024

Lloji i orarit

Full Time

Konkursi:
English Language School
hapë konkurs për plotësimin e vendeve të lira të punës, me sa vijon:

  • 4 (katër) Mësimdhënëse të gjuhës angleze

Lokacioni: Lagjia Dardania Bulevardi “Bill Clinton”, Prishtinë dhe Rruga B, Prishtinë
Kontakti: +38349844119 & +38349701505
Kandidatët të cilët aplikojnë për këto vende pune, duhet t’i dërgojnë këto dokumente:

  • Të gjithë të interesuarit të dërgojnë CV – obligative
  • Letër rekomandime, ose referenca eventuale – zgjedhore
  • Certifikime nga testet standardizuese ndërkombëtare (IELTS,TOEFL etj.) – zgjedhore

Aplikimi bëhet përmes butonit ‘Apliko Këtu’ ose e-mailit: [email protected]

Konkursi është i hapur deri me datë 02/04/2024

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?