www.ofertapune.net Mësimdhënës/e të Gjuhës Angleze (Prishtinë) | PunaIme

Mësimdhënës/e të Gjuhës Angleze (Prishtinë)

Kompania

The Cambridge School

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

29-04-2024

Data e perfundimit

24-05-2024

Lloji i orarit

Full Time

KONKURS PUNE
Mësimdhënës të Gjuhës Angleze (Prishtinë)

Kualifikimet:

  • Fakulteti I Gjuhës Angleze
  • Përvoja e punës (e preferueshme)
  • Të ketë imazh profesional, etikë dhe sjellje të mira
  • Të ketë shkathtësi të shkëlqyeshme ndër-personale dhe të komunikimit
  • Të ketë shkathtësi të shkelqyeshme organizative dhe të menaxhimit të kohës

Përgjegjësitë:

  • Planifikimin, përgatitjen dhe dhënien e mësimit një game të grupeve dhe moshave;
  • Përgatitjen dhe mbajtjen e testeve, dokumenteve të provimeve dhe ushtrimeve;
  • Vlerësimin dhe dhënien e informatës kthyese të përshtatshme mbi punën e studentit;
  • Hartimin, shkrimin dhe prodhimin e materialeve të reja, përfshirë resurset audio dhe vizuale;
  • Organizimin dhe përfshirjen në aktivitete sociale dhe kulturore, trajnime, gara sportive, kuize dhe aktivitete tjera.

Kandidatët duhët të dërgojnë CV-në e tyre (bashkangjitur një foto) dhe dokumentet tjera relevante përmes butonit Apliko Këtu ose në e-mail adresën [email protected]

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?