www.ofertapune.net Mësimdhënës/e të Gjuhës Angleze, Mësimdhënës/e të Gjuhës Gjermane | PunaIme

Mësimdhënës/e të Gjuhës Angleze, Mësimdhënës/e të Gjuhës Gjermane

Kompania

The Cambridge School

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

08-02-2024

Data e perfundimit

07-03-2024

Lloji i orarit

Full Time

KONKURS PUNE
Mësimdhënës të Gjuhës Gjermane

Kualifikimet:

 • Fakulteti i Gjuhës Gjermane
 • Përvoja e punës (e preferueshme)
 • Të ketë imazh profesional, etikë dhe sjellje të mira
 • Të ketë shkathtësi të shkëlqyeshme ndër-personale dhe të komunikimit
 • Të ketë shkathtësi të shkelqyeshme organizative dhe të menaxhimit të kohës

Përgjegjësitë:

 • Planifikimin, përgatitjen dhe dhënien e mësimit një game të grupeve dhe moshave;
 • Përgatitjen dhe mbajtjen e testeve, dokumenteve të provimeve dhe ushtrimeve;
 • Vlerësimin dhe dhënien e informatës kthyese të përshtatshme mbi punën e studentit;
 • Hartimin, shkrimin dhe prodhimin e materialeve të reja, përfshirë resurset audio dhe vizuale;
 • Organizimin dhe përfshirjen në aktivitete sociale dhe kulturore, trajnime, gara sportive, kuize dhe aktivitete tjera.

Kandidatët duhët të dërgojnë CV-në e tyre (bashkangjitur një foto) dhe dokumentet tjera relevante përmes butonit Apliko Këtu në e-mail adresën [email protected]


KONKURS PUNE
Mësimdhënës të Gjuhës Angleze

Për degën: Prishtinë

Kualifikimet:

 • Fakulteti I Gjuhës Angleze
 • Përvoja e punës (e preferueshme)
 • Të ketë imazh profesional, etikë dhe sjellje të mira
 • Të ketë shkathtësi të shkëlqyeshme ndër-personale dhe të komunikimit
 • Të ketë shkathtësi të shkelqyeshme organizative dhe të menaxhimit të kohës

Përgjegjësitë:

 • Planifikimin, përgatitjen dhe dhënien e mësimit një game të grupeve dhe moshave;
 • Përgatitjen dhe mbajtjen e testeve, dokumenteve të provimeve dhe ushtrimeve;
 • Vlerësimin dhe dhënien e informatës kthyese të përshtatshme mbi punën e studentit;
 • Hartimin, shkrimin dhe prodhimin e materialeve të reja, përfshirë resurset audio dhe vizuale;
 • Organizimin dhe përfshirjen në aktivitete sociale dhe kulturore, trajnime, gara sportive, kuize dhe aktivitete tjera.

Kandidatët duhët të dërgojnë CV-në e tyre (bashkangjitur një foto) dhe dokumentet tjera relevante përmes butonit Apliko Këtu ose në e-mail adresën [email protected]

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?