www.ofertapune.net Merchandisere (Sistemuese e Mallit), Ndihmës Shofer (2) | PunaIme

Merchandisere (Sistemuese e Mallit), Ndihmës Shofer (2)

Kompania

Ledo sh.p.k.

Data e publikimit

24-05-2023

Data e perfundimit

08-06-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Ledo sh.p.k. është kompani ndërkombëtare e cila vepron në tregun e Kosovës.

Kompania gjendet në Grace, Magjistralja Prishtinë – Mitrovicë km 14-të, Vushtrri

Ledo sh.p.k. shpall konkurs pune për pozitën: 

 1. Merchanidesere (Sistemuese e Mallit)
 2. Shofer (Kategoria B) (Nderkohë kandidati duhet te avancohet dhe të ketë kategorine C)

Merchanidesere 

Përgjegjësite e punës:

 • Komunikimi me partnerë dhe bashkëpunëtorë;
 • Vizitë e klientëve;
 • Përgatitja e raporteve;
 • Të ketë aftësi dhe komunikim të mirë me klientë;
 • Të jetë në gjendje të punojë nën presion dhe me raste me orar të zgjatur.

Kualifikimet e kërkuara:

 • Patentë shoferi i kategorisë B, shofere aktive;
 • Personalitet komunikues dhe aftësia për të punuar në ekip;
 • Organizimi, iniciativa dhe besnikëria;
 • Njohja e mirë e terrenit të Kosovës;
 • Aftësi në mbledhjen e porosive;
 • Të jetë banore e Prishtinës ose e rrethinës të Prishtinës.

Përparësi kanë kandidatet me përvojë pune në të njejten veprimtari.


Ndihmës Shofer – Kategoria B – Shperndares Malli (Nderkohë kandidati duhet te avancohet dhe të ketë kategorine C)

Përgjegjësite e punës:

 • Të ketë përvojë në vozitje (patent shoferi – kategoria C);
 • Shpërndarje Malli
 • Të ketë aftësi dhe komunikim të mirë me klientë;
 • Të jetë në gjendje të punojë nën presion dhe me raste me orar të zgjatur.

Kualifikimet e kërkuara:

 • Patentë shoferi i kategorisë C, shofere aktive;
 • Njohja e mirë e terrenit të Kosovës;
 • Përvojë pune;
 • Personalitet komunikues dhe aftësia për të punuar në ekip;
 • Organizimi, iniciativa dhe besnikëria;

Përparësi kanë kandidatët që kanë përvojë në punë të ngjashme me shperndarje të mallrave ushqimore dhe që janë nga vendet Prishtinë, Fushë Kosovë, Vushtrri dhe Obiliq.

Të interesuarit serioz le te na kontaktojne prej ores 08:00 deri ne oren 15:00 nga e Hena deri te Premten ne  numrin +38344249069 apo edhe në emailin [email protected]

Konkursi eshte i hapur deri me daten 08 Qeshor 2023

Vetem kandidatet e perzgjedhur ne listen e ngushte do te ftohen per interviste.

Apliko këtu