www.ofertapune.net Merchandiser (Regjioni i Prishtinës) | PunaIme

Merchandiser (Regjioni i Prishtinës)

Kompania

Buçaj

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

13-02-2023

Data e perfundimit

17-11-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim


[email protected]