www.ofertapune.net Merchandiser (Prishtinë, Komoran, Drenas) | PunaIme

Merchandiser (Prishtinë, Komoran, Drenas)

Kompania

Albi Commerce

Lokacioni

Drenas , Prishtinë

Data e publikimit

30-05-2024

Data e perfundimit

30-06-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim