www.ofertapune.net Merchandiser/e (Gjilan) | PunaIme

Merchandiser/e (Gjilan)

Kompania

Buçaj

Lokacioni

Gjilan

Data e publikimit

04-06-2024

Data e perfundimit

20-06-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim