www.ofertapune.net Merchandiser/e (Prishtinë, Fushë Kosovë, Lipjan) | PunaIme

Merchandiser/e (Prishtinë, Fushë Kosovë, Lipjan)

Kompania

Buçaj

Data e publikimit

02-07-2024

Data e perfundimit

24-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim