www.ofertapune.net Merchandiser/e (Pejë) | PunaIme

Merchandiser/e (Pejë)

Kompania

Buçaj

Lokacioni

Pejë

Data e publikimit

26-04-2024

Data e perfundimit

24-05-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim