www.ofertapune.net Merchandiser/e (Mitrovicë, Vushtrri) | PunaIme

Merchandiser/e (Mitrovicë, Vushtrri)

Kompania

Buçaj

Lokacioni

Mitrovicë , Vushtrri

Data e publikimit

12-06-2024

Data e perfundimit

13-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

[email protected]