www.ofertapune.net Merchandiser/e, Arkatar/e, Asistent/e i/e Shitjes, Sektorist/e | PunaIme

Merchandiser/e, Arkatar/e, Asistent/e i/e Shitjes, Sektorist/e

Kompania

A&M Mega Store

Lokacioni

Fushë Kosovë

Data e publikimit

13-02-2023

Data e perfundimit

29-02-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

 

A&M MEGA STORE  hap vende tё lira pune pёr individёt e interesuar :

Pozitat:                       Merchandiser/e;

                                     Arkatare;

                                    Asistente ie shitjes;

                                    Sektorist/e;

Vendi i punës :         Fushë Kosovë (Zona Industriale, Afer Kolegjit AAB)

Orari i punë:              I plotë

Afati për aplikim:      Deri më  12.03.2023

MËNYRA E APLIKIMIT:

Të interesuarit qe duan te bashkohen me kompaninë tonë mund të aplikojnë duke dërguar CV, referenca, dëshmi mbi kualifikimin dhe trajnimet, etj. në email:[email protected]

Ju lutem të shënohet në subjekt Pozita dhe Qyteti.