www.ofertapune.net Merchandiser, Agjent i Shitjes | PunaIme

Merchandiser, Agjent i Shitjes

Kompania

Lisi-M

Lokacioni

Gjakovë , Prishtinë

Data e publikimit

20-06-2024

Data e perfundimit

24-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

KONKURS

“Lisi-M” është kompani e distribuimit të aksesoreve për vetura dhe motoçikleta në tregun e Kosovës.

Në kuadër të zgjerimit të aktiviteteve biznesore, LISI-M shpall konkurs për pozitat e mëposhtme për degët Gjakovë dhe Prishtinë.

  1.  MERCHENDISER (Gjakovë)

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Kujdeset për pozicionimin e produkteve në pikat shitëse;
  • Kontrollon afatet e produkteve;
  • Krijon dhe mbanë raporte profesionale me stafin e kompanisë.

  2.  AGJENT I SHITJES (Prishtinë)*
Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Prezanton produktet e Lisi-M dhe realizon shitjen e tyre;
  • Shpërndan materjale promovuese dhe informon klientët për oferta;
  • Hulumtimi i tregut dhe trendeve të shitjes;
  • Kujdeset për klientët dhe asiston gjatë shitjeve;

* kandidati / kanditatja duhet të posedojë patent shofer (kategori a B).

Mënyra e aplikimit:

Dërgoni CV-n tuaj përmes butonit “Apliko Këtu” ose në email adresën [email protected] duke shënuar në titull pozitën për të cilen aplikoni apo na kontaktoni në inbox. Konkursi është i hapur deri me datën 05.07.2024.

Kandidatët e përzgjedhur do kontaktohen nga kompania për intervistë.

 

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?