www.ofertapune.net Merchandiser | PunaIme

Merchandiser

Kompania

Albi Commerce

Lokacioni

Pejë , Prishtinë

Data e publikimit

18-01-2024

Data e perfundimit

27-02-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim