www.ofertapune.net Merchandiser | PunaIme

Merchandiser

Kompania

Albi Fashion

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

28-02-2023

Data e perfundimit

28-02-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim