www.ofertapune.net Menaxhere për Marrëdhënie me Klientë | PunaIme

Menaxhere për Marrëdhënie me Klientë

Kompania

Depileve

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

10-02-2024

Data e perfundimit

29-02-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Menaxhment

“Depileve.ks” është në kërkim të një Menaxhere për Marrëdhënie me Klientë (gjini femërore) që do të përshtatet me kulturën tonë dhe do të mbulojë Prishtinën dhe Anamoravën. Ne ofrojmë një pagë mbi mesataren, ambient pune për gjini femërore, si dhe makinën që do e merrni në shtëpi.

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

  • Shitja e produkteve profesionale në sallonet e bukurisë

Kriteret për kandidatët përfshijnë:

  • Patentë shofer dhe përvojë në vozitje
  • Aftësi të mira komunikuese
  • Vetiniciativë
  • Kandidatet që mund të aplikojnë janë ato që jetojnë në Prishtinë, Ferizaj, Gjilan, Lipjan

Aplikimi:

Ju lutemi dërgoni CV-në tuaj ose një foto, numrin e telefonit dhe kopjen e patentës së shoferit në adresën e email-it [email protected]

Vetëm aplikantet e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë.