www.ofertapune.net Menaxher Zone | PunaIme

Menaxher Zone

Kompania

Ted Baker and Pandora

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

04-06-2024

Data e perfundimit

29-06-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Menaxhment

BD FASHION LTD

Titulli i Punës: Menaxher Zone për Pandora

Lokacioni: Mbulon 4 Lokacione ne vend (Kosove)

Kompania: BD FASHION SHPK – Pandora

Lloji i Punës: Me Kohë të Plotë

Rreth Nesh:

Pandora dizajnon, prodhon dhe tregton bizhuteri të përpunuara me dorë dhe bashkëkohore nga materiale me cilësi të lartë me çmime të përballueshme. Bizhuteritë Pandora shiten në më shumë se 100 vende në gjashtë kon nente përmes rreth 7,800 pikave të shitjes, duke përfshirë më shumë se 2,400 dyqane konceptuale. Ne besojmë në krijimin e një ambien mikpritës dhe gjithëpërfshirës ku krea vite dhe puna në ekip lulëzojnë.

Përshkrimi i Punës:

Ne jemi në kërkim të një Menaxheri Zone dinamik dhe me përvojë për të mbikëqyrur operacionet e katër dyqaneve Pandora. Kandida i suksesshëm do të jetë përgjegjës për rritjen e shitjeve, sigurimin e shërbimit të jashtëzakonshëm për klientët dhe arritjen e ekselencës operacionale në të gjitha lokacionet.

Detyrat Kryesore:

 • Lidership dhe Menaxhim i Ekipit:
 • Drejtoni, frymëzoni dhe motivoni menaxherët e dyqaneve dhe ekipet e tyre për të arritur objek tivat e shitjeve dhe për të ofruar shërbim të jashtëzakonshëm për klientët.
 • Kryeni vizita të rregullta në dyqane për të ofruar mbështetje, trajnim dhe udhëzime.
 • Promovoni një mjedis pune pozi v dhe promovoni vlerat kryesore të Pandoras

Menaxhimi i Shitjeve dhe Performancës:

 • Zhvilloni dhe zbatoni strategji shitjesh për të arritur dhe tejkaluar objek vat e të ardhurave.
 • Monitoroni dhe analizoni performancën e shitjeve, duke ofruar njohuri të veprueshme për të përmirësuar rezultatet.
 • Siguroni që të gjitha dyqanet të respektojnë standardet e visual merchandising dhe të mbajnë një nivel të lartë të paraqitjes së dyqanit.

Ekselencë Operacionale:

 • Mbikëqyrni operacionet e përditshme, përfshirë menaxhimin e inventarit, parandalimin e humbjeve dhe përputhshmërinë me poli kat dhe procedurat e kompanisë.
 • Zbatoni praktikat më të mira dhe thjeshtoni proceset për të përmirësuar efikasitetin dhe produktiviterin
 • Siguroni që të gjitha dyqanet të jenë në përputhje me rregulloret e shëndetit dhe sigurisë.

Përvoja e Klientit:

 • Siguroni një përvojë të qëndrueshme dhe të jashtëzakonshme për klientët në të gjitha lokacionet.
 • Trajtoni dhe zgjidhni shqetësimet dhe reagimet e klientëve shpejt dhe në mënyrë efek ve.

Menaxhimi Financiar:

 • Menaxhoni buxhetet, kontrolloni kostot dhe maksimizoni fitimet për të gjitha dyqanet.
 • Përgatitni dhe paraqisni raporte financiare për menaxhmentin e lartë.

Kualifikimet:

 • Përvojë e dëshmuar si Menaxher Zone, Menaxher me Shumë Dyqane, ose rol i ngjashëm në industrinë e shitjes me pakicë.
 • Aftësi të forta lidershipi dhe menaxhimi të njerëzve me a  ësinë për të motivuar dhe zhvilluar ekipe
 • Aftësi të shkëlqyera në shitje dhe biznes me një rekord të dëshmuar në arritjen e objektivave të shitjeve.
 • Aftësi të jashtëzakonshme organizative dhe zgjidhje të problemeve
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe ndërpersonale.
 • Aftësia për të udhëtuar midis lokacioneve të dyqaneve sipas nevojës.

Përfitimet:

 • Pagë konkurruese dhe bonuse bazuar në performancë.
 • Zbritje për punonjësit në produktet Pandora.
 • Paketë përfitimesh gjithëpërfshirëse duke përfshirë sigurimin shëndetësor
 • Mundësi për rritje dhe zhvillim të karrierës.

Si të Aplikoni:

Nëse jeni një lider i pasionuar dhe i orientuar drejt rezultateve me një dashuri për bizhuteritë dhe modën, ne dëshirojmë të dëgjojmë nga ju! Ju lutemi dërgoni CV-në tuaj dhe letrën e motivimit duke përshkruar përvojën tuaj të rëndësishme dhe pse do të ishit një përshtatje e shkëlqyer për këtë rol përmes butonit ‘Apliko Këtu’ ose në [email protected] deri më 15.06.2024.

Pandora është një punëdhënës i mundësive të barabarta. Ne festojmë diversite n dhe jemi të përkushtuar për krijimin e një ambien gjithëpërfshirës për të gjithë punonjësit.

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?