www.ofertapune.net Menaxher Regjional, Depoist dhe Shofer, Komercialist | PunaIme

Menaxher Regjional, Depoist dhe Shofer, Komercialist

Kompania

N.T.P Babija

Data e publikimit

09-01-2024

Data e perfundimit

02-03-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

KONKURS

N.P.T Babija shpalle konkurs pune per: 

  • Menaxher Regjional,
  • Shofer (Fushe Kosove dhe Prishtine),
  • Depoist  (Fushe Kosove dhe Prishtine)
  • Komercialist

Kualifikimet per Menaxher Regjional:

  • Duhet te kete Diplome te Fakultetit Ekonomik
  • Pervoje pune 3 vjeçare,
  • Aftesi te mire organizative dhe komunikuese

Kompania ofron kushte te mira pune duke perfshire :

  • Kontrate afatgjate
  • Paga te mira dhe bonuse

Menyra Aplikimit:

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit Apliko Këtu

 

 

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?