www.ofertapune.net Menaxher i Shitjes - HoReCa (Prishtinë), Komercialist - HoReCa (Gjilan, Pejë) | PunaIme

Menaxher i Shitjes – HoReCa (Prishtinë), Komercialist – HoReCa (Gjilan, Pejë)

Kompania

Migros Group

Lokacioni

Gjilan , Pejë , Prishtinë

Data e publikimit

20-03-2024

Data e perfundimit

21-05-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

[email protected]