www.ofertapune.net Menaxher i Shitjes (Eksport) | PunaIme

Menaxher i Shitjes (Eksport)

Kompania

Stone Market

Lokacioni

Lipjan

Data e publikimit

22-03-2024

Data e perfundimit

21-05-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Menaxhment

Konkurs për:

MENAXHER I SHITJES (EKSPORT)

Stone Market L.L.C. me seli në Suhadoll-Lipjan ështe një kompani importuese, eksportuese dhe e shitjes me shumicë të Granitit dhe Mermerit në tregun e Ballkanit. Ne kërkojme një punëtor për menaxhim dhe shitje eksport në gjuhën Serbe dhe Bullgare I gatshëm të udhëtoj jashtë vendit.

Përgjegjësit MENAXHER I SHITJES PËR EKSPORT (JASHT VENDIT)

 • Shitja dhe eksportimi i Granitit dhe Mermerit.
 • Menaxhimi i klientëve.
 • Inkasimi I faturave.
 • Prezantimi I materialeve.
 • Pranimi I porosive nga klientët.
 • Pëgatitja e dokumentacionit të shitjes për eksport.
 • Vizitimi I klientëve jashtë Kosovës.
 • Punë të tjera sipas nevojës.

Kushtet:

 • Mashkull,
 • 25-40 vjeç
 • Të flas gjuhen Serbe dhe bullgare rrjedhshëm.
 • Përparësi kan njohësit e gjuhës Turke.
 • Të jetë i gatshëm të udhëtojë jashtë vendit.
 • Të jetë i gatshëm të fillojë punën menjëherë.
 • Patentë të vozitjes – kategoria B

Të interesuarit mund të aplikojnë për punë duke shënuar në SUBJEKT pozitën pë të cilen aplikoni dhe duke dërguar CV-në përmes butonit “Apliko Këtu” ose në emailin  [email protected] Për ndonjë problem teknik telefononi  në numrin 049 491 333 çdo ditë pune nga ora 08:00 deri ne orën 17:00.

 

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?