www.ofertapune.net Menaxher i Shitjes | PunaIme

Menaxher i Shitjes

Kompania

StaffiX

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

04-07-2024

Data e perfundimit

24-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Menaxhment

POZITA:                 Menaxher i Shitjes

REFERENCA:         SX-24-020

QYTETI:                  Prishtinë

PAGA:                     Deri në 2,000 €

staffiX është kompani e specializuar në fushën e rekrutimit dhe përzgjedhjes së stafit. Për zhvillimin e veprimtarisë së klientit tonë, në Industrinë e Teknologjisë Informative, jemi në kërkim të kandidatëve ambicioz për pozitën Menaxher i Shitjes. Do të jetë përgjegjës për zhvillimin dhe zbatimin e strategjive të shitjeve dhe marketingut për produktet dhe shërbimet e teknologjisë në territorin e Kosovës.                          

PËRGJEGJËSITË:

 • Të takohet me klientët potencial dhe aktual për të diskutuar nevojat e tyre dhe për të vlerësuar cilësinë e marrëdhënieve me ta
 • Të vendosë objektivat e shitjeve duke parashikuar volumin e pritur të shitjeve dhe zhvilluar kuotimet e shitjeve për territorin e Kosovës
 • Të jetë i informuar me tregun, tendencat në ndryshim, kërkesën dhe ofertat e konkurrencës për të ruajtur volumin e shitjeve
 • Të planifikojë arritjen e objektivave individuale dhe departamentale në përputhje me strategjitë dhe politikat e kompanisë, përmes njohjes individuale, rishikimit të performancës, menaxhimit të njerëzve dhe shpërblimeve
 • Të merret me kënaqësitë apo pakënaqësitë e klientëve dhe mbajë të dhëna të lidhura me aktivitetet me partnerët e kompanisë
 • Të përcaktoj çmimet e produkteve dhe përqindjen e zbritjeve ne përputhje me kërkesat e klientëve
 • Të planifikojë dhe udhëheqë procesin e rekrutimit dhe trajnimeve për përfaqësuesit e rinjë të shitjes

KËRKESAT dhe AFTËSITË:

 • Preferohet të ketë të përfunduara studimet bachelor
 • Njohuri te avancuar ne fushën e teknologjisë informative, te dëshmuar me përvojë
 • Minimum 3 vite përvojë pune si menaxher i shitjeve në sektorin e IT-së
 • Aftësi të mira të komunikimit verbal dhe të shkruar në gjuhën Shqipe dhe Angleze
 • Aftësi të shkëlqyeshme negociuese dhe marrëdhënieve ndërpersonale
 • Aftësi udhëheqëse për të deleguar detyra në ekip
 • Aftësi të mira organizative, analitike dhe të jetë i/e gatshme të punojë në ekip dhe në mënyrë të pavarur

OFERTA:

 • Pagë prej 1,700 deri në 2,000€ Neto, varësisht prej përvojës
 • Bonuse shtesë varësisht nga realizimi i targeteve të shitjes
 • Orari i punës prej 08:30 deri 16:30, nga e Hëna në të Premte (deri në 14:00), me mundësi për të punuar 1 ditë në muaj prej shtëpisë
 • Automjet 24/7
 • Sigurim shëndetësor
 • Laptop me pajisje përcjellëse
 • Telefon dhe kompensim i shpenzimeve të telefonit
 • Mundësi për zhvillim personal dhe profesional në një kompani me shtrirje regjionale
 • Mundësi për të punuar në një kompani me kulturë të madhe dhe që njeh vlerat e punonjësve

APLIKIMI:

Nëse e vlerësoni se ju i posedoni aftësitë dhe kualifikimet e kërkuara më sipër, si dhe dëshironi të bëheni pjesë e ekipit të klientit, aplikoni deri më datën 14.07.2024. Kandidatët që përzgjedhen për listën e ngushtë do të ftohen në intervistë.