www.ofertapune.net Menaxher i Projekteve, Kameraman (2) | PunaIme

Menaxher i Projekteve, Kameraman (2)

Kompania

Ikonë Studio

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

24-02-2023

Data e perfundimit

31-12-2023

Lloji i orarit

Full Time

Menaxher i Projekteve (1)

  • Njohuri te shkelqyer te gjuhes angleze ne te folur dhe ne te shkruar
  • Njohuri te shkelqyer te komunikimit dhe udhehqjes se ekipeve
  • Te kete aftesi organizative
  • Sigurohet qe projektet te kryhen brenda afateve
  • Pervoje Pune deri 1 vjet

 Te gjithe te interesuarit mund te aplikojne ne email: [email protected]

Kameraman (2)

  • Njohuri bazike te gjuhes angleze ne te folur
  • Njohuri te shkelqyer te komunikimit
  • I/E pershtatshem ne punen ekipore
  • Njohuri bazike te teknikes dhe ndriqimit
  • Pervoje Pune deri 1 vjet

 Te gjithe te interesuarit mund te aplikojne ne email: [email protected]