www.ofertapune.net Menaxher i Brendit | PunaIme

Menaxher i Brendit

Kompania

Meridian Corporation

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

20-03-2024

Data e perfundimit

04-04-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

 

 

Korporata Meridian është njëra ndër ndërmarrjet më të suksesshme në vend dhe njëherësh partner shumë serioz i brendeve më të fuqishme botërore të cilat distribuohen në Kosovë. Përkushtimi maksimal në plotësimin e nevojave dhe kërkesave të tregut janë elementet kyçe mbi të cilat punon Korporata Meridian. Të gjithë ata që janë të interesuar të jenë pjesë e Korporatës Meridian ju ftojmë të aplikoni për:

VEND TË LIRË PUNE:

Posti: Brend Menaxher/e

Lokacioni: Zyra Qendrore – Prishtinë, Zona Industriale

Përgjegjësitë dhe Detyrat:

 • Organizon dhe koordinon përgatitjen për Planifikim të Biznesit për produktet
 • Bënë analiza të tregut dhe biznesit, anketat për monitorimin e çmimeve, përcaktim të çmimeve dhe promovim të strategjive
 • Planifikon, realizon buxhetin dhe zbaton aktivitete të duhura që do të ndihmojnë në vendosjen e brendit në treg, ndikon në rritjen e vetëdijes për brendin dhe motivon kërkesën më të lartë nga konsumatorët
 • Përgatit raportin mujor, si një pasqyrë e të gjitha ATL dhe BTL aktiviteteve të marketingut të kryera për brendin, si dhe rezultate të shitjes
 • Mbikëqyr shitjet dhe analiza e shpërndarjes
 • Drejton trajnimin dhe zhvillimin e ekipit vendor të shitjes
 • Përgjegjës për arritjen e objektivave te caktuara dhe komunikimin me partner
 • Planifikon dhe porosit POS dhe materiale Promo, zhvillon POS materiale të prodhuara në vend

Kualifikimet Profesionale

 • Diplomë universitare në Biznes ose Marketing; Shkenca Shoqërore ose Komunikim
 • Eksperience pune në distribuim për të paktën 2 vite
 • Aftësi shumë të mira menaxheriale
 • I/e motivuar dhe ambicioz/e
 • Shkathtësi të avancuara prezantuese, komunikuese dhe negocuese
 • Aftësi të punës nën stres dhe afate kohore
 • Të jetë i/e mësuar të marrë vendime dhe përgjegjësi
 • Aftësi për të mbajtur nivel të lartë të konfidencialitetit
 • Njohuri të mira të paketës Microsoft Office
 • Njohja e gjuhës angleze është e preferuar
 • Patentë shoferi kategorinë “B”

Të interesuarit mund të aplikojnë përmes adresës elektronike (e-mailit), duke dërguar CV-të elektronike në këtë adresë: [email protected] apo të aplikojnë përmes butonit “Apliko Këtu”.

Konkursi qëndron i hapur prej datës 20 Mars, 2024 deri më 04 Prill, 2024.

Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?