www.ofertapune.net Menaxher/e të Degës, Administrator/e | PunaIme

Menaxher/e të Degës, Administrator/e

Kompania

The Cambridge School

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

20-06-2024

Data e perfundimit

13-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Menaxhment

KONKURS

The Cambridge School dega Prishtinë, është në kërkim të kandidatëve për të bashkëpunuar me ekipin e tij të përkushtuar në pozitat:

 • Menaxher/e të Degës,
 • Administratore

Menaxher/e të Degës

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Përgatitja dhe prezantimi i raporteve periodike për performancën dhe zhvillimin e degës.
 • Menaxhimi i stafit akademik dhe administrativ në degë.
 • Organizimi dhe mbikëqyrja e aktiviteteve
 • Sigurimi i mirëmbajtjes së marrëdhënieve me prindërit
 • Përmirësimi i proceseve administrative dhe akademike për të siguruar cilësi të lartë dhe efikasitet.

Kualifikimet dhe Aftësitë:

 • Aftësi të shkëlqyera organizative dhe menaxheriale.
 • Bachelor ose Master në ekonomi, arsim, menaxhim arsimor, apo fusha të ngjashme.
 • Përvojë pune në pozicione menaxheriale në fushën e arsimit është e dëshirueshme.
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe bashkëpunimi.
 • Njohuri të sistemeve dhe proceseve arsimore.

Administrator/e

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Menaxhimi i përgjithshëm i zyrës administrative dhe mbështetje për stafin dhe studentët.
 • Sigurimi i dokumentacionit dhe ruajtja e të dhënave

Kualifikimet:

 • Përvojë pune relevante në pozita administrative
 • Aftësi të shkëlqyera organizative dhe aftësi për të menaxhuar shumë detyra në një kohë të shkurtër.
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi
 • Diplomë universitare në fushën e administratës, arsimit ose një fushë të ngjashme.

Mënyra e Aplikimit:

Kandidatët duhet të dërgojnë CV-në e tyre (bashkangjitur një foto) dhe dokumentet tjera relevante përmes butonit ‘Apliko Këtu’ ose në e-mail adresën [email protected]

Afati i fundit për aplikim: 30.06.2024

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?