www.ofertapune.net Menaxher/e për Marketing Digjital dhe Kreativ | PunaIme

Menaxher/e për Marketing Digjital dhe Kreativ

Kompania

Agrocoop Group SH.P.K

Lokacioni

Shtime

Data e publikimit

26-03-2024

Data e perfundimit

24-05-2024

Lloji i orarit

Full Time

Bashkohni me ekipin tonë!

Pozita

  • Një (1) Menaxher/e për Marketing Dixhital dhe Kreativ

Lokacioni: Shtime, Agrocoop Group HQ 

Lloji i Kontrates: Orarë te plotë

Përgjegjësitë kryesore Pozita 1:

  • Zhvillimi i strategjisë së marketingut dixhital
  • Krijimi dhe Menaxhimi i Përmbajtjes (Content Creation) 
  • Menaxhimi i mediave sociale dhe optimizimi i trafikut përmes SEO & SEM
  • Menaxhimi i fushatave të marketingut permes kanaleve te ndryshme 
  • Menaxhimi dhe optimizimi i web faqes dhe kanaleve dixhitale për të nxitur ndërgjegjësimin, angazhimin dhe konvertimin e markës tregtare.

Kualifikimet Personale:

  • Përvoje +3 vite në marketing dixhital dhe krijim kreativ
  • Komunikativ dhe lojtarë ekipor
  • Person kreativ dhe i gatshëm për të mësuar

Si të aplikoni:

Nëse jeni gati të hidhni hapin tjetër në karrierën tuaj dhe të bëheni pjesë e ekipit tonë, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj përmes butonit “Apliko Këtu” ose në [email protected]

Afati i Aplikimit eshte 15/04/2024. Mire se vini në ekipin tonë. Agrocoop Group është i përkushtuar të ofroj mundësi të barabarta të punësimit për të gjithë qytetarët e Kosovës.

 

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?