www.ofertapune.net Menaxher/e për këndin e pjekurinave në Viva Fresh | PunaIme

Menaxher/e për këndin e pjekurinave në Viva Fresh

Kompania

Premium Bakery

Lokacioni

Gjithë Kosovën

Data e publikimit

10-01-2024

Data e perfundimit

27-02-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kompania Premium Bakery është kompani prodhuese vendore me përvojë shumëvjeçare në industrinë e ushqimit me prodhimin e varianteve të ndryshme të produkteve të miellit.  
Ne ofrojmë bukë dhe pjekurina të tjera të kualitetit shumë të lartë të cilat janë të certifikuara dhe vlerësuara sipas standardeve më të larta ndërkombëtare. Me qëllim të zgjerimit të rrjetit të shitjes ne ftojmë të gjithë të interesuarit të aplikojnë për pozitat në vijim:

Menaxher/e për këndin e pjekurinave në Viva Fresh

Lokacioni: Gjithë territori i Kosovës
Detyrat dhe përgjegjësit:

 • Mbikëqyrë dhe menaxhon të gjitha pikat e Viva Fresh që furnizohen me pjekurinat e Premium Bakery
 • Komunikon me personin pergjegjes dhe sigurohet për zbatimin e duhur të strategjisë së punës;
 • Të hartoj dhe përcjell realizimin e planit të biznesit;
 • Të takoj klientë ekzistues si dhe ata potencial;
 • Të zbatoj politikat dhe procedurat e zyrës në nivel qëndror;
 • Të propozoj ndryshime në procese, procedura dhe punë ditore për rritjen e efikasitetit të punëtorëve;
 • Të përcjellë vazhdimisht gjendjen e ecurisë së porosive
 • Kryen edhe punë tjera të rëndësishme për “Premium Bakery”, të parapara nga menaxhmenti

Kualifikimet e kërkuara:

 • Përvojë relevante të punës minimum 1 vite në sektorin e shërbimeve,
 • Diplomë universiteti në fushën relevante (ekonomi, financa, administrim biznesi ose fusha të ngjashme),
 • Krijues, inovativ, i shkathët dhe i orientuar drejt zgjidhjeve
 • Nivel të lartë të integritetit dhe motivit personal
 • Aftësi të shkëlqyera komunikuese dhe aftësi për të punuar në ekip;
 • Të jetë i gatshme të punojë nën presion dhe me orar fleksibil.
 • Patentë të vozitjes, kategori B

Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar që plotësojnë kushtet, të aplikojnë duke dërguar CV-
të e tyre përmes postës elektronike: [email protected] ose kontaktoni në numrin:
+38349106400
Vetëm kandidatet që hyjnë në rrethin e ngusht do të njoftohen përmes telefonit dhe do të ftohen
në intervistë.
Konkursi mbetet i hapur nga data 05/01/2024 deri më 05/02/2024.