www.ofertapune.net Menaxher/e Marketingu | PunaIme

Menaxher/e Marketingu

Kompania

KosovaPress

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

01-07-2024

Data e perfundimit

23-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

KONKURS

Agjencia e Lajmeve KosovaPress shpall konkurs për:

 1. Menaxher/e i/e marketingut

Kriteret:

 • Diplomë universitare, drejtimi Marketing apo fushat të tjera të ngjashme;
 • Njohuri të shkëlqyera e gjithëpërfshirëse profesionale nga fusha e marketingut;
 • Përvojë pune së paku 1-vjeçare;
 • Patentë shofer, kategoria B;
 • Njohja e gjuhës angleze;
 • Aftësi të mira të punës ekipore;
 • Kandidatët do te kenë pagë dhe përqindje.

Një pikë e rëndësishme për kandidatët që aplikojnë:

Njohuri në fushën e Marketingut Digjital: Kandidatët duhet të kenë njohuri të mira në strategjitë dhe platformat e marketingut digjital. Kjo përfshin, por nuk limitohet në:

 • Strategjitë e mediave sociale dhe reklamimit në internet;
 • Menaxhimin e faqes së internetit dhe SEO (Optimizimi për motorët e kërkimit);
 • Analizën e të dhënave dhe raportimin e performancës së kampanjave digjitale.

Kjo shton rëndësinë e një kandidati qe të jetë i aftë në përdorimin e teknologjisë dhe kanaleve të marketingut online për të arritur synimet dhe objektivat e Agjencisë së Lajmeve KosovaPress. Këto njohuri do të jenë thelbësore për të menaxhuar dhe zhvilluar strategjitë e marketingut në një mjedis të ndryshueshëm dhe të rritur digitalisht.

Në aplikimin tuaj, sigurohuni që të përfshini përvojën dhe aftësitë tuaja në këto aspekte të marketingut digjital, duke treguar se si keni kontribuar në suksesin e mëparshëm të kampanjave online dhe strategjive të mediave sociale.

Dhe Ja pse mund të jetë atraktive për ju:

Ambienti i punës: KosovaPress është Agjenci e Lajmeve që ofron një ambient të frytshëm dhe të stimulueshëm për të punuar.

 1. Shans për zhvillim: Ka mundësi për të rritur dhe zhvilluar aftësitë tuaja në fushën e marketingut në një agjenci të njohur në Kosovë, rajon dhe bote;
 2. Kushte të kënaqshme pune: Me një afat të qartë aplikimi, ju keni kohë të përgatiteni dhe të paraqisni një aplikim cilësor;
 3. Mundësi për të kontribuar: Si menaxher/e apo zyrtar/e i Marketingut, do të keni mundësi të ndikoni në strategjitë dhe projekte të agjencisë për të rritur ndikimin dhe prezencën e saj në treg;
 4. Aftësi ekipore dhe angazhim: KosovaPress kërkon aftësi të mira të punës ekipore, çka ju jep mundësi për të zhvilluar bashkëpunimin dhe udheheqjen në një mjedis profesional.

Nëse keni përvojë dhe kualifikime të nevojshme për këtë pozicion, aplikimi juaj mund të jetë shumë i suksesshëm. Suksese në aplikim dhe në rrugën tuaj profesionale!

Konkursi është i hapur deri më 10 korrik 2024

Të gjithë të interesuarit mund të dërgojnë CV-në e tyre përmes butonit Apliko Këtu ose në email: [email protected]

 

 

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?