www.ofertapune.net Menaxher/e Marketingu (3), Asistent/e për Financa dhe Kontabilitet (2), Shitëse (3) | PunaIme

Menaxher/e Marketingu (3), Asistent/e për Financa dhe Kontabilitet (2), Shitëse (3)

Kompania

Optika Moda

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

24-01-2023

Data e perfundimit

23-02-2023

Lloji i orarit

Full Time

OPTIKA MODA ka arrite qe ne nje kohe shume te shkurter te behet kompani me emer, sinonim i cilesise se larte te syzeve ne Kosove dhe ka arrite qe t’u siguroje qytetareve te Kosoves syze me standard te larte. Te gjithe ata qe jane te interesuar te jene pjese e OPTIKA MODA ju ftojme te aplikoni per pozitat:

  • Menaxher/e Marketingu ( 3 pozita )
  • Asistent/e per Financa dhe Kontabiliteti ( 2 pozita )
  • Shitese ( 3 pozita )

Lokacioni : Prishtine

Nese jeni te interesuar t’i bashkoheni ekipit tone, ju lutem na dergoni CV-ne duke specifikuar ne Subject poziten e punes per te cilen po aplikoni, ne email: [email protected]

Apliko këtu