www.ofertapune.net Menaxher/e, Kujdestare e Fëmijëve | PunaIme

Menaxher/e, Kujdestare e Fëmijëve

Kompania

Playland

Lokacioni

Gjilan , Prishtinë

Data e publikimit

07-09-2023

Data e perfundimit

31-12-2023

Lloji i orarit

Full Time

SHPALLJE PËR VENDE PUNE

PLAYLAND KOSOVO LLC SHPALL KONKURS PËR KËTO POZITA TË PUNËS NË ALBI MALL GJILAN

1 POZITË PËR MENAXHER/E

  • Përgatit orarin dhe mbikqyrë pesonelin
  • Mbikqyrë dhe proceson blerjet diotre, javore dhe mujore
  • Mbikqyrë dhe proceson  shpenzimet ditore, javore dhe mujore
  • Raporton në baza ditore përgjegjësve

Kualifikimet:
Të ketë aftësi menaxhuese, Praktike në zgjedhjen e kërkesave të stafit dhe klientëve. Të jetë i/e aftë të punojë nën presion e fëmijëve dhe të ketë aftësi të mira komunikative.

Përparësi është të njihet gjuha turke ose angleze.

7 pozita të hapura për personel:

  • Të jenë komunikativ,
  • Të duan punën me fëmijë
  • Të jetë të vëmendshëm
  • Të shpejtë dhe praktikë
  • Të jenë fleksibil

Prishtinë Albi MALL

2 pozita të hapura për Kujdestare të fëmijëve

Konkursi është i hapur deri më datën 10.10.2023

CV e kompletuara të aplikantëve të dërgohen në email adresën: [email protected]