www.ofertapune.net Menaxher/e Key Account | PunaIme

Menaxher/e Key Account

Kompania

Hari Lena GROUP

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

13-06-2024

Data e perfundimit

24-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Menaxhment

Menaxher/e Key Account

Përshkrimi

Hari Lena GROUP ka nje eksperiencë 30 vjeçare në distribuimin e artikujve te ndryshme ushqimore dhe industriale ne shqiperi.Kompania eshte ne kerkim te stafit te ri dhe energjik ne fushen e shitjes dhe manaxhimit ne teritorin e Kosoves.

Pozicioni: Menaxher/e Key Account Kosove.

Qellimi i Pozicionit: Sherbim ndaj klienteve ekzistues dhe identifikimi i klienteve te rinj, duke synuar rritjen e shitjeve ne zonen te cilen mbulon. Roli kryesor i Menaxherit Key Account është të mbajë dhe zgjerojë klientët kryesorë te kompanise ne zonen e Kosoves.

Detyrat

 • Promovon produktet e kompanise, ben marrjen e porosive dhe i ndjek deri ne ekzekutim;
 • Miremban komunikimin dhe mardheniet me pikat e shitjeve duke vizituar ato shpesh here;
 • Rregjistron te dhenat per porosite dhe shitjet;
 • Kerkimi i tregut, dergim i ofertave tek kliente potenciale dhe hapja e pikave te reja te shitjes;
 • Pergatit planin mujore dhe vjetor te Shitjeve;
 • Raporton tek Drejtuesi i Shitjeve.

Kualifikimet

 • Eksperience me shume se 5 vjet ne fushen e shitjes dhe manaxhimit.
 • Aftesi te mira komunikimi dhe prezantimi.
 • Aftesi te mira organizimi dhe te punes ne grup.
 • Aftesi per te sjelle rezultate te shpejta dhe pozitive.
 • Njohuri te mira te paketes office dhe programe te tjera.
 • Te zoteroje patente te klasit B.

Shënime

Kandidatet e interesuar i ftojme te aplikojne duke derguar CV dhe dokumenta shtese ne adresen e e-mailit : [email protected] duke shenuar tek subject ” Menaxher/e Key Account – Kosove

Numer kontakti: +355 69 20 67023

 • Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni do të njoftohen për intervistë.