www.ofertapune.net Menaxher/e i/e Shitjes, Content Creator/e | PunaIme

Menaxher/e i/e Shitjes, Content Creator/e

Kompania

Macintoks

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

15-05-2024

Data e perfundimit

01-06-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

PUNËSOHU NË MACINTOKS 

Për arsyeje të rritjes së kompanisë jemi duke kërkuar kandidat, për pozitën Menaxher/e i/e shitjes – 1 dhe Content Creator/e -1
LOKACIONI: Qendër – afër KEDS-it

Kriteret e kerkuara Menaxher/e i/e shitjes:

 • Të ketë minimalisht 1 vit përvojë në punë të ngjashme
 • Njohuri të mira të punës me kompjuter
 • Të ketë njohuri të gjuhës Angleze
 • Aftësi të avancuara te komunikimit verbal dhe përmes e-mailit
 • Njohuri te programit PRO-DATA (opsionale)

Detyrat:

 • Regjistrimi i faturave të blerjeve vendore dhe importeve, si dhe leshimi i faturave te shitjes
 • Pergatitja e produkteve per tu nisur me poste te klientet e ndryshem
 • Fotografimi i produkteve
 • Asistimi i klienteve gjate blerjes

Kriteret e kerkuara Content Creator/e:

 • Te kete pervoje pune ne fushen perkatese
 • Te kete ide inovative per krijimin e permbajtjeve per instagram dhe tiktok
 • Njohuri te gjuhes angleze

Detyrat per Content Creator/e:

 • Te bej publikimin e permbajtjeve (post, story, reels) ne instagram, facebook dhe tiktok

Informata shtesë:
Të gjithë të interesuarit mund ta dërgojnë CV-në e tyre në: [email protected] ose +38348224114

 • Afati për aplikim deri me datë: 01.06.2024
 • Orar i plote i punes
 • Page fikse + Bonuse
 • Vetëm kandidatët e përzgjedhur në listën e ngushtë do të kontaktohen.