www.ofertapune.net Menaxher/e i/e Shitjes (Bullgari) | PunaIme

Menaxher/e i/e Shitjes (Bullgari)

Kompania

Stone Market

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

16-01-2024

Data e perfundimit

14-02-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Menaxhment

Konkurs për:
1. MENAXHER I SHITJES (BULLGARI)

Stone Market L.L.C. me seli në Suhadoll-Lipjan ështe një kompani importuese, eksportuese dhe e shitjes me shumicë të Granitit dhe Mermerit në tregun e Ballkanit. Ne kërkojme një punëtor për menaxhim dhe shitje eksport në gjuhën Turke dhe Bullgare I gatshëm të udhëtoj jashtë vendit .

Përgjegjësit MENAXHER I SHITJES PËR EKSPORT (BULLGARI)

 • Shitja dhe eksportimi i Granitit dhe Mermerit.
 • Menaxhimi i klientëve.
 • Inkasimi I faturave.
 • Prezantimi I materialeve.
 • Pranimi I porosive nga klientët.
 • Pëgatitja e dokumentacionit të shitjes për eksport.
 • Vizitimi I klientëve jashtë Kosovës.
 • Punë të tjera sipas nevojës.

Kushtet:

 • Mashkull,
 • 25-40 vjeç
 • Të flas gjuhen Bullgare rrjedhshëm.
 • Njohja e gjuhës Turke e obliguar.
 • Të jetë i gatshëm të udhëtojë jashtë vendit.
 • Të jetë i gatshëm të fillojë punën menjëherë.
 • Patentë të vozitjes – kategoria B

Të interesuarit mund të aplikojnë për punë përmes butonit ‘Apliko Këtu’ ose duke shënuar në SUBJEKT pozitën pë të cilen aplikoni dhe duke dërguar CV-në në emailin [email protected]. Për ndonjë problem teknik telefononi në numrin 049 491 333 çdo ditë pune nga ora 08:00 deri ne orën 17:00.

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?