www.ofertapune.net Menaxher/e i/e Rrjeteve Sociale, Asistent/e i/e Marketingut | PunaIme

Menaxher/e i/e Rrjeteve Sociale, Asistent/e i/e Marketingut

Kompania

Eurogoma

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

23-04-2024

Data e perfundimit

22-05-2024

Lloji i orarit

Full Time

Eurogoma shpallë konkurs në Prishtinë për:

Pozita: Menaxher/e i/e Rrjeteve Sociale
Përshkrimi i Punës:
Menaxherja e  Rrjeteve Sociale do të ketë përgjegjësi për zhvillimin dhe implementimin e strategjive të marketingut në rrjetet sociale,
Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Zhvillimi dhe implementimi i strategjive në rrjetet sociale për të rritur ndjeshmërinë dhe ndjekjen e kompanisë.
 • Planifikimi dhe koordinimi i postimeve dhe promovimeve në rrjete sociale, duke përdorur qasje të ndryshme kreative për të rritur angazhimin e publikut.
 • Monitorimi i aktivitetit në rrjete sociale dhe analiza e të dhënave për të vlerësuar efektivitetin e kampanjave dhe për të ndryshuar strategjitë sipas nevojave.

Kualifikimet:

 • Student apo Bachelor në Marketing, Komunikim ose fusha të ngjashme.
 • Përvojë pune prej 1-3 vjetësh në menaxhimin e rrjeteve sociale.
 • Aftësi të mira organizuese dhe komunikuese.
 • Aftësi të shkëlqyeshme analitike dhe aftësi për të interpretuar të dhënat dhe të identifikojë trendet.
 • Aftësi për të punuar në një ambient të shpejtë, dinamik dhe të ndryshueshëm.
 • Aftësi për të punuar në një ekip dhe për të kryer detyra të ndryshme në të njëjtën kohë.

Te interesuarit te dergojne CV ne imelle adresen : [email protected]

Afati I fundit per aplikim: 30.04.2024


Eurogoma shpall konkurs ne Prishtine per:

Asistent/e e marketingut

Pergjegjesite kryesore:

 • Te asistoj ne ndertimin e strategjive/planeve afatgjate te marketingut
 • Te asistoj ne organizimin e departamentit sipas strategjise se hartuar
 • Te asistoj ne zbatimin e  planeve sipas objektivave/afateve te percaktuara
 • Te asistoj ne organizimin dhe prezentimin e  ofertave te klientet potencial
 • Te asistoj ne mbledhjen e informatave per tregun dhe konsumatoret
 • Te asistoj ne perpilimin e politikave, praktikave dhe procedurave te shitjes.
 • Te asistoj ne pregaditjen e permbajtjes per media sociale si dhe website.

Kriteret: 

 • Te kete te kryer Fakultetin ne drejtimet (Menaxhment/Marketing)
 • Te kete njohuri te gjuhes angleze
 • Te kete njohuri per menaxhimin e mediave sociale
 • Te kete se paku 3 vjet pervoje pune ne marketing
 • Te kete aftesi financiare
 • Aftesi per te punuar e pavarur, ne pune ekipore si dhe ne ambient dinamik.

Te interesuarit te dergojne CV ne imelle adresen : [email protected]

Afati i fundit per aplikim: 30.04.2024