www.ofertapune.net Menaxher/e i/e Relacioneve | PunaIme

Menaxher/e i/e Relacioneve

Kompania

Oxa Group

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

27-05-2024

Data e perfundimit

15-06-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Menaxhment

Konkurs Pune

Kompania “Oxa Group” për nevojat e kompanisë menaxhuese të qendrave tregtare, “OCM International” hap konkurs për pozitën:

“Menaxher/e i/e Relacioneve”

Vendi i punës: Prishtinë

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Zhvillimi dhe ruajtja e relacioneve afatgjata me klientët ekzistues, dhe partnerët biznesorë. Kjo përfshin komunikim të vazhdueshëm, prezantime, dhe aktivitete të ndryshme.
 • Monitorimi i tregut dhe identifikimi i tendencave të reja dhe mundësive të biznesit.
 • Mbledhja dhe analiza e feedback-ut nga klientët dhe partnerët për të përmirësuar produktet, shërbimet, dhe përvojën e klientit.
 • Mirëmbajtja e relacioneve dhe kontratat me furnitorët e jashtëm.
 • Ndërtimi i raporteve me palët kryesore të interesuara, me qëllim kuptimin sa më të mire të nevojave të tyre të biznesit dhe përafrimi i kushteve të kompanisë për të përmbushur këto kërkesa.

Kualifikimet dhe Përvoja:

 • Diplomë universitare në fushat relevante.
 • Përvojë pune në menaxhimin e relacioneve me klientët, së paku 2 vjet të dëshmuara.
 • Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikuese në të shkruar dhe në të folur, në gjuhë shqipe dhe angleze në nivel të avancuar.
 • Njohja e gjuhës italiane, konsiderohet përparësi.
 • Të ketë etikë të lartë dhe paraqitje profesionale në punë.
 • Të ketë aftësi organizative të menaxhimit të kohës, përballimit të presionit dhe caktimit të prioriteteve në punë.

Për të aplikuar duhet të dërgoni një CV në adresën elektronike [email protected] duke cekur emrin e pozitës në subjekt, Menaxher/e i/e Relacioneve.

Çdo informatë tjetër që dërgoni si Letër motivuese, referencë, çertifikata të trajnimeve, punime të ndryshme, do të merret parasysh.

Afati fundit për aplikim është data 15/06/2024