www.ofertapune.net Menaxher/e i/e Marketingut (Shqipëri) | PunaIme

Menaxher/e i/e Marketingut (Shqipëri)

Kompania

Devolli Group

Lokacioni

Jashtë Vendit

Data e publikimit

30-04-2024

Data e perfundimit

22-05-2024

Lloji i orarit

Full Time

Si rezultat i zgjerimit të punës sonë ne po kërkojmë persona të kualifikuar të cilët do të na bashkohen për të ndihmuar në zhvillimin e tregjeve të reja.

Devolli Group SH.P.K., shpall konkurs për vende të lira të punës:

Pozita: Menaxher/e Marketingu (Shqipëri)

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Përgjegjëse në zhvillimin e strategjisë së marketingut për promovimin e brendeve të kompanisë.
 • Përgjegjës për identifikimin e target grupës, për zhvillim të planit të marketingut me objektiva specifike përmes kanaleve dhe segmenteve të ndryshme.
 • Menaxhon ekzekutimin e programit të marketingut nga fillimi deri në fund, duke shfrytëzuar mbështetjen e brendshme dhe nxitur bashkëpunimin
 • Analizon trendet e konsumatorëve, analizën e tregut në mënyrë që të zhvilloni strategji të suksesshme të marketingut.
 • Krijon dhe mirëmban raportime analitike për të zhvilluar fushatat e ardhshme.
 • Propozon dhe menaxhon projekte hulumtuese të marketingut për të gjeneruar të dhëna mbi eksperiencën e konsumatorëve për të përmirësuar strategjinë e komunikimit dhe marketingut
 • Harton dhe menaxhon buxhetin e marketingut
 • Zhvillon dhe udhëheq kampanjat e marketingut
 • Bashkëpunon ngushtë me shitjen dje ndihmon në zhvillimin e aktiviteteve

Kualifikimet:

 • Bachelor në Marketing apo Administrim Biznesi
 • Përvojë pune së paku 3 vjet në menaxhim të kampanjave të marketingut, strategjisë dhe planit
 • Përvojë punë në marketingun online përfshirë mediat sociale dhe marketingun e kontentit
 • Njohje e shkëlqyer e gjuhës angleze

Shkathtësitë dhe aftësitë:

 • Shkathtësi të shkëlqyera të komunikimit
 • Aftësi shumë të mira organizuese dhe përcaktim prioritetesh
 • Shkathësi për menaxhim, organizim, caktimit të objektivave dhe planifikim.
 • Shkathtësi për vendim-marrje
 • Të ketë shkathtësi të menaxhimit të punës në presion;
 • Të ketë aftësi për të mbajtur nivel të lartë të konfidencialitetit;
 • Aftësi udhëheqëse të forta dhe aftësi për të motivuar dhe frymëzuar ekipin.

Të interesuarit mund të aplikojnë duke shtypur butonin e mëposhtëm “APLIKO”

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?