www.ofertapune.net Menaxher/e i/e Departamentit, Sektorist/e (Sllatinë) | PunaIme

Menaxher/e i/e Departamentit, Sektorist/e (Sllatinë)

Kompania

Viva Fresh Store

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

02-03-2023

Data e perfundimit

28-11-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim