www.ofertapune.net Menaxher/e i/e Departamentit, Sektorist/e, Arkatare, Pranues Malli (Bardhosh) | PunaIme

Menaxher/e i/e Departamentit, Sektorist/e, Arkatare, Pranues Malli (Bardhosh)

Kompania

Viva Fresh Store

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

10-07-2024

Data e perfundimit

24-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim