www.ofertapune.net Asistent/e të Shitjes (Arkatar) | PunaIme

Asistent/e të Shitjes (Arkatar)

Kompania

Jack & Jones

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

10-05-2023

Data e perfundimit

10-06-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Ne jemi në kërkim të një  Asistenti/e të Shitjes/Arkatar.

Ju keni mundësinë  t’i bashkoheni ekipit tonë miqësor në JACK&JONES dhe s.Oliver- Prishtina Mall.

Kjo është një mundësi fantastike për individ të motivuar dhe që punojnë shumë.
JACK&J ONES dhe s.Oliver është një kompani e tekstilit, me një rrjet të gjërë të dyqaneve në treg për më shumë se 15 vite.
Ne ofrojmë mundësi shumë të mirë të avancimit dhe arritjes në karrierë, duke mundesuar punë të rregullt afatgjatë me kontratë dhe pagë konkurruese në treg. 

Te interesuarit të aplikojnë permes linkut: bit.ly/3X6i3Fl

Afati per aplikim te jete nga sot 10.05.2023 deri me 10.06.2023 

Apliko këtu