Vende të lira pune (4)

Kompania

GM Fashion

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

06-05-2022

Data e perfundimit

25-05-2022

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Menaxhment

KONKURS PER 4 ( katër ) VENDE TË LIRË PUNE

Pozita: Menaxher/e Dyqani

Lokacioni: GMFashion / Pallati i Rinisë, Prishtinë

Si menaxher i dyqanit ju do të mbani përgjegjësinë e përgjithshme të dyqanit. 

Ju do të udhëheqni funksionimet ditore të dyqanit dhe do të menaxhoni dyqanin në mënyrë efikase brenda buxhetit. 

Ju do të kombinoni përvojën tuaj, depërtimin komercial dhe aftësi të shkëlqyera tregtare për të rritur vazhdimisht suksesin e markës dhe do të tejkaloni objektivat vit pas viti. 

Ju do të jeni modeli i rolit për një shërbim të paharrueshëm të klientit dhe përmes udhëheqjes frymëzuese zhvilloni ekipin tuaj për të arritur objektiva shitje.

 Ne jemi në kërkim të profesionistëve të kalibrit të lartë për të ndihmuar në arritjen e qëllimit tonë.

 Përshkrimi i punës:

Sigurimi i udhëheqjes për ekipin e dyqanit.

Maksimizimi i produktivitetit të dyqanit dhe përqendrimi tregtar dhe ndërmarrja e veprimeve për të marrë nivelin më të lartë të përfitimit të dyqanit;

Performanca dhe rritja e drejtimit, përmes ekzekutimit të shkëlqyeshëm operacional dhe tregtar;

Vendosja e shërbimit dhe kënaqësisë së mrekullueshme ndaj klientit;

Vendosja dhe ruajtja e standardeve të larta të paraqitjes së dyqaneve dhe tregtimit vizual, në përputhje me standardet e korporatës;

Arritja e synimeve të dhëna të shitjeve, produktiviteti / m2 dhe objektivat e fitimit të vijës fundore.

Kontrolli i niveleve të tkurrjeve dhe të gjitha shpenzimet dhe përmirësimi i niveleve të konvertimit

 Kualifikimet e kërkuara:

 • Shkathtësi arsimore dhe gjuhësore
 • Shkalla minimale universitare;
 • Anglisht i rrjedhshëm (i shkruar dhe verbal).
 • Patentë shoferë

 Ekspertiza profesionale:

 • Minimum 2 vjet përvojë me pakicë në pozicion të ngjashëm;
 • Në gjendje të demonstrojë vetëdije financiare dhe një qendër tregtare, duke menduar vazhdimisht për mënyrat për të drejtuar shitjet, për të menaxhuar kostot;
 • Shërbim i mrekullueshëm i klientëve dhe aftësi ndërpersonale;
 • Të tregoni vazhdimisht aftësi për zhvillim, të drejtuar nga shitjet dhe të orientuar drejt rezultateve;
 • Aftësia për të zgjidhur problemet, organizuar dhe planifikuar;
 • Aftësia për të punuar në një mjedis shumëkombësh / multikulturor.

Pozita : Arkatare 1 (një vend të lirë)

Detyrat dhe përgjegjësitë: 

 • Hapja dhe mbyllja e arkës
 • Pranimi, informimi dhe këshillimi i konsumatorëve kur është e nevojshme
 • Inkurajimi i besimit tek konsumatorët
 • Kryerja e shitjes në mënyrë të shpejtë dhe efektive
 • Kryerja e proceduarve të arkës në mënyrë korrekte (hapja, regjistrimi, pagesa, transferet dhe mbyllja)
 • Mirëmbajtja e pjesës së arkës

Pozita : Asistente të shitjes 2 (dy vende të lira)

 Detyrat dhe përgjegjësitë: 

 • Objektivi kryesor është Konsumatori
 • Mirëmbajtja e imazhit personal (uniforma, higjiena, makiazhi)
 • Gjithmonë i ofroni një opsion për shitje konsumatorit
 • Organizimi i artikujve në dyqan 
 • Mirëmabjtja e imazhit të dyqanit(pastrimi, imazhi, alarmat)
 • Zëvendësimi i artikujve

 Në GMFashion, vlerat tona janë të virtytshme, duke arritur së bashku, ekspertizë të gjerë, të orientuar drejt klientit, duke sfiduar vështirësitë.

 Pra, nëse jeni gati për dinamizëm dhe doni të rriteni me sfida, ejani dhe bashkohuni me ne!

Të gjithë kandidatët duhet të dërgojnë dokumentet e mëposhtme në emalin – [email protected]

 • CV e detajuar.
 • Letër përcjellëse e cila shpjegon interesin tuaj për këtë pozitë.
 • Referenca nga punëdhënësit e mëparshëm.

Aplikuesit duhet të dërgojnë CV-në së bashku me 1 fotografi, deri me datë 25.05.2022

Për pyetje dhe informata shtesë, kontaktoni në nr: 044 114 686

Apliko këtu