www.ofertapune.net Menaxher/e Biznesi | PunaIme

Menaxher/e Biznesi

Kompania

Spitali Bahçeci

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

10-05-2024

Data e perfundimit

07-06-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Menaxhment

KONKURS

PËRSHKRIMI I PUNËS

Grupi Shëndetësor Bahçeci, një nga organizatat lider në sektorin e aplikimit të shërbimeve gjinekologjike, obstetrike, trajtim i infertilitetit dhe teknikave të riprodhimit të asistuar kërkon një “Menaxher/e Biznesi” për të punuar në Spitalin Special Bahçeci.

KUALIFIKIMET E PËRGJITHSHME DHE PËRSHKRIMI I PUNËS

 • Të diplomuar në departamentet përkatëse të universiteteve (Biznes, Ekonomi, Menaxhim Shëndetësor),
 • Të paktën 5 vite përvojë menaxheriale në Menaxhimin e Biznesit të Sektorit Shëndetësor,
 • Të flasë rrjedhshëm Anglisht ose Turqisht,
 • I/e aftë për të menaxhuar biznesin që drejton në përputhje me objektivat,
 • Aftësi të forta përfaqësimi dhe frymë lidershipi,
 • Të mendoj në mënyrë analitike dhe të punoj i orientuar drejt rezultateve,
 • Aftësi të larta organizimi, planifikimi, menaxhimi ekipor, punë në grup dhe komunikimi,
 • Të ketë përvojë në menaxhimin, kontrollin dhe monitorimin e departamenteve operacionale,
 • Kreativ, dinamik, i/e përgjegjshëm,
 • I/e aftë për t’u përshtatur me ritmin intensiv të punës, orarin fleksibël të punës,
 • Të ketë të zhvilluar përqendrimin tek pacientët dhe ndërgjegjësimin për kënaqësinë e pacientëve,
 • Të ketë njohuri për raportimin dhe analizën bazë financiare,

Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë në email:

[email protected]

[email protected]

[email protected]