www.ofertapune.net Menaxher/e, Asistent/e Menaxher/e, Kamarier/e, Shankist/e | PunaIme

Menaxher/e, Asistent/e Menaxher/e, Kamarier/e, Shankist/e

Kompania

Prince Coffee House

Data e publikimit

04-07-2024

Data e perfundimit

20-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

Prince Coffee House në lokacionin e Prishtinës dhe Fushë Kosovës shpall konkurs pune për:
 
Menaxher/e
Asistent Menaxher/e
Kamarier/e
Shankist/e
 
Detyrat dhe përgjegjësitë për pozitat Menaxher/e dhe Asistent Menaxher/e :
  • Përgjegjës për menaxhimin e stafit të lokalit, ndarjen e detyrave dhe përgjëgjesive mes tyre
  • Trajton me përkushtim dhe gadishmëri cdo kërkesë nga ana e punonjësve dhe konsumatorëve
  • Përgatit vlerësimin për përformancën e punonjësve dhe dërgon raporte tek menaxhmenti
  • Motivon stafin në mënyrë të vazhdueshme për përmirësimin e cilësisë së punës dhe rritjes së shitjeve
  • Përgjëgjës për implementimin dhe mbarëvajtjen e aktiviteteve dhe punëve të paracaktuara nga kompania
  • Zbaton me përpikmëri detyrat dhe përgjegjësitë e përcaktuara
     

Detyrat dhe përgjegjësitë për pozitat Shankist/e dhe Kamarier/e :

  • Aftësi të shkëlqyera komunikimi
  • Përvoja e punës në industrinë e gastronomisë është avantazh

Kushtet e punës:

1. Pagë konkuruese

2. Trajnime për pozita përkatëse

3. Mundësi avancimi

4. Bonuse dhe benifite mujore

5. Sigurim shëndetesor

Të gjithë kanditatet e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e lartëcekura mund të dërgojnë CV-të e tyre më së largu deri më datë 20 Korrik 2024, në adresën e e mailit [email protected] duke përcaktuar në subjekt pozicionin për të cilin aplikoni ose përmes numrit kontaktues 048 615 – 614.

Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë dhe vetëm kandidatët që do të përzgjedhen në listen e ngushtë do të kontaktohen.