www.ofertapune.net Mekanik, Elektricist | PunaIme

Mekanik, Elektricist

Kompania

Kosova Water Energy

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

26-06-2024

Data e perfundimit

24-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Inxhinieri

Kompania Kosova Water and Energy Sh.P.K me seli në fshatin Llapnaselle, Komuna e Prishtines, me qëllim të plotësimit të vendeve të reja të punës shpall konkurs për pozitat:

Mekanik (1 Pozitë)

Elektricist (1 Pozitë)

Detyrat dhe përgjegjësitë:

Pozita 1: Mekanik i Makinerise se tonazhit te rende  (Kamiona)

  • Pranon kërkesat për rregullimin, servisimin e Makinerive te tonazhit te rende (Kamiona)
  • Bën rregullimin dhe dërgimin e paisjeve tek klientët.

Pozita 2: Elektricist i Makinerise se tonazhit te rende  (Kamiona)

  • Kryen kontrollet e Kamionave sipas kërkesave të klientëve, rregullimin e pjeseve elektrike.
  • I udhëzon klientët mbi përdorimin e paisjeve dhe problemet e mundshme teknike dhe elektrike.

Kualifikimet profesionale:

  • Diplome e shkolles se mesme;
  • Përvojë pune të dëshmuar në servisimin e paisjeve makinerive te tonazhit te rende (Kamiona) konkretisht në servisimin.
  • Të jetë në gjendje të punojë në mënyrë të pavarur apo në grup.
  • Gatishmëri për punë dhe orar fleksibil
  • Patent shofer (Kategoria B) (Kategoria C)
  • Përparsi kanë kandidatët të cilët kanë përvojë pune

CV-të së bashku me dëshmitë e kualifikimeve arsimore të dërgohen përmes email adresës [email protected] ose kopjet fizike të dokumentacionit të dorëzohen në selinë e Kompanisë me seli në fshatin Llapnaselle,numer telefonit Tel: +383 (0) 38 777 338

Konkursi qendron i hapur nga data 24.06.2024 deri me 24.07.2024

Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.