www.ofertapune.net Maskotë / Host | PunaIme

Maskotë / Host

Kompania

Hyperactive

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

14-05-2024

Data e perfundimit

12-06-2024

Lloji i orarit

Full Time

Maskotë / Host

Aplikoni në linkun më poshtë nëse:

  • Jeni energjik dhe keni dëshirë të punoni në një ambient dinamik
  • Ju pëlqen puna në ekip por edhe jeni të gatshëm për vetë-iniciativa
  • Keni aftësi të mira komunikuese dhe ju pëlqen të punoni me njerëz.

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit “Apliko këtu”

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?