www.ofertapune.net Liferues (Kategoria B), Shofer Kamioni (Kategoria C) | PunaIme

Liferues (Kategoria B), Shofer Kamioni (Kategoria C)

Kompania

Mokne

Lokacioni

Data e publikimit

08-04-2024

Data e perfundimit

22-04-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kompania Mokne shpk është kompani e re prodhuese e cila aktivitet primar e ka ujin natyral te amballazhuar .

Ne besojmë në njohjen dhe shpërblimin e punonjësve të jashtëzakonshëm, dhe ofrojmë mundësi për rritje dhe avancim brenda kompanisë sonë. Prandaj nëse keni dëshirë për të qenë pjesë e një kompanie inovative, dinamike dhe profesionale, ju inkurajojmë të aplikoni!

Lokacioni : Preoc, Çagllavicë

Liferues me kategori B,  vozitës kamioni me kategori C  

PËRGJEGJËSITË KRYESORE: 

  • Vozitjen e mjetit me pergjegjesi te plote
  • Liferimin e mallit ne pikat sipas shitjeve ditore

Si të aplikoni:

Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar që plotësojnë kushtet, të aplikojnë përmes butonit “Apliko Këtu” apo duke dërguar CV-të e tyre përmes postës elektronike: [email protected]

Afati i Aplikimit:

Afati për aplikime është deri më 22.04.2024. Ju lutemi të keni parasysh se do të kontaktohen vetëm kandidatët e përzgjedhur për intervistë.

Pse të zgjidhni Mokne shpk?

Avancimi i karrierës: Ne vlerësojmë talentin dhe përkushtimin e punonjësve tanë. Punetorët e jashtëzakonshëm do të kenë mundësinë për të avancuar karrierën e tyre brenda kompanisë tonë. Ne ofrojmë një rrugë të qartë dhe të strukturuar për karrierën, duke ju lejuar të arrini nivele të reja në aspektin profesional.

Pagat dhe benefitet: Ne ofrojmë paga dhe benefite të konkurrueshme për të tërhequr, mbajtur dhe zhvilluar talentët më të mirë.

Zhvillimi profesional: Ne besojmë në mësimin e vazhdueshëm dhe rritjen personale duke ofruar programe trajnimi dhe seminare për të përmirësuar aftësitë dhe njohuritë tuaja.

Ambienti inovativ i punës: Bashkohuni me një ekip profesionistësh të pasionuar pas kulturës bashkëpunuese. Inkurajojmë kreativitetin, iniciativën dhe ndarjen e ideve për të ndihmuar suksesin e kompanisë sonë.

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?