www.ofertapune.net Punëtore në Lavanderi | PunaIme

Punëtore në Lavanderi

Kompania

Hotel Garden

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

26-05-2023

Data e perfundimit

25-06-2023

Lloji i orarit

Full Time

Pozicioni: Lavanderi

Gjinia: Femer

Mosha: 20 – 45

Kualifikimi:

  • Te kete te perfunduar Shkollen e mesme
  • Te kete pervoje pune ne te njejten lemi
  • Te jete ne gjendje per 8 ore pune pastrimi
  • Te jete energjik dhe punetore
  • Te kete aftesi per te punuar ne grup
  • E vemendshme dhe energjike

Detyrat dhe pergjegjesite

Përgjegjëse : Larja, Hekurosja, klasifikimi të qarshafave, peshkirave etj. Të mirëmbajë dhe të raportoj tek udhëheqësi i sektorit

Personat e interesuar duhet qe te dergojne Cv me 1 fotografi , si dhe te gjitha rekomandimet qe i posedojne ne: [email protected]

me Subjekt: Emertimi i vendit te punes per te cilin konkuroni:

Shembull

Email: [email protected] ose në nr kontaktures 045 717 177

Subject: Lavanderi

Apliko këtu